SINDS

2018

INTERIEUR- EN CADEAUWINKEL

DE VUURSCHE SCHAAPSKOOI

Welkom bij De Vuursche Schaapskooi. Een unieke interieur- en cadeauwinkel waar u terecht kunt voor woonaccessoires, cadeaus, (maatwerk) meubels en advies over kleur en interieur. Gevestigd op een al even unieke locatie, namelijk in een monumentale schaapskooi tegenover kasteel en landgoed Drakensteyn in Lage Vuursche. 

Gezien de locatie wordt het thema 'Schapen' als rode draad door het assortiment gebruikt om zodoende de originele functie van de schaapskooi alsmede het uiterlijk hiervan te benadrukken en in stand te houden. Denk hierbij aan schapenwollen artikelen, schapenvachten, wijnkoelers van wol etc. Kom langs en laat u verrassen door de sfeer en het wisselende assortiment.

CADEAUS

De Vuursche Schaapskooi; originele cadeaus

 

Voor een echt bijzonder cadeau ben je bij De Vuursche Schaapskooi aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan zorgvuldig uitgekozen cadeau’s variërend van geurkaarsen, onderzetters, dinnerware, sieraden, lifestyleartikelen, vazen, speelgoed, boeken, tuinartikelen, vuurkorven etc. etc. Te veel om op te noemen! Laat je inspireren door de foto's op deze site, of kom gezellig langs en laat je verrassen door ons bijzondere assortiment!

 
 

INTERIEUR ACCESSOIRES

De Vuursche Schaapskooi; stijlvolle interieur accessoires 

 

Met onze uitgebreide collectie interieur accessoires creëer je een écht eigen sfeer in huis. Met onze unieke poefs, vloerkleden, kussens, wandkleden en kandelaren maak jij van je huis een echt thuis. Mijn passie voor interieur vind je zowel in de winkel zelf als in de uitgezochte accessoires terug. Hiernaast vind je een greep uit het assortiment, maar er is veel meer. Kom gerust langs om eens rond te snuffelen. Ook voor advies kun je bij ons terecht. Ik help je graag met een advies over kleuren en stijlen. 

MEUBELEN

De Vuursche Schaapskooi; meubelen op maat

In onze werkplaats direct achter de winkel maken wij eiken eettafels, kasten, banken, etc. met stalen frame op maat. Deze meubelen zijn binnen en buiten te gebruiken en passen zowel in een landelijk, modern als industrieel interieur. Tijdens een geheel vrijblijvende afspraak kunnen we samen jouw wensen bespreken en uitvoeren. Onze eiken eettafels zijn inmiddels een groot succes gebleken. Buiten deze maatmeubelen hebben wij meubelen van diverse merken uit binnen- en buitenland.

Wees welkom en laat je verrassen!

 
 

OVER ONS

De Vuursche Schaapskooi is een sfeervolle interieur- en cadeauwinkel met een speciaal geselecteerde collectie woondecoraties, (klein)meubelen, verlichting, lifestyle artikelen, souvenirs en cadeaus. De eikenhouten meubelen met stalen frame -zoals getoond in de winkel- kunnen geheel op maat  gemaakt worden.  Enkele merken die wij o.a. voeren zijn: HK Living, Madam Stoltz, Stout Verlichting, Urban Nature Culture en Urban Cotton Amsterdam, Happy Horse, Kywie en nog veel meer.

Graag heet ik u welkom! 

Lieve klanten,

Wij zijn superdruk bezig om een geweldige webshop te maken!

 

In de tussentijd kun je per mail of telefonisch bestellen en laten verzenden of op afspraak afhalen.

 

Vanaf 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen. De voorwaarden zijn:

Minimaal 4 uur vantevoren afspreken,

Minimaal 10 minuten in de winkel verblijven,

en maximaal twee klanten tegelijk in de winkel.

Een mondkapje is verplicht en natuurlijk 1,5 meter afstand houden.

Het is een begin! We gaan ervoor!

<

Tot gauw! Take Care!

 
OPENINGSTIJDEN
CONTACTGEGEVENS

06-23583696

HOGE VUURSEWEG 1B

3749 AB LAGE VUURSCHE

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

ZATERDAG

ZONDAG 

GESLOTEN

OP AFSPRAAK

OP AFSPRAAK

OP AFSPRAAK

OP AFSPRAAK

OP AFSPRAAK

GESLOTEN

VOLG ONS OP:

  • Black Instagram Icon
Interieuraccessoires